Gastenboek - Dierenpension RoMa

Menu
Menu
Ga naar de inhoud
Dierenpension RoMa Nieuws!!
Door vele prijsstijgingen zijn ook wij
genoodzaakt om per 1 april de prijzen te verhogen.

18,00 Dagopvang per dag per hond
21,00 Pensionopvang per nacht per hond
Gastenboek
Vertel ook jouw verhaal, Klik hier

Leon en Esther

Zara

Net onze Zara opgehaald. Ze heeft 2 weken bij Roma gelogeerd. Zo fijn om te zien en te horen dat ze het goed naar haar zin heeft gehad. Jullie zijn echt toppers! Nogmaals heel erg bedankt ook namens Zara

27-6-22

John & Margriet

Jolie

Al 33 x mag Jolie voor   een lange of korte vakantie bij jullie verblijven en wat zijn wij blij met   dit gastvrije plekje voor onze hond. Jolie is nu bijna 13 jaar en heeft in de   begin jaren wel wat moeite gehad met afscheid nemen (probeerde met haar poot   mij vast te houden) maar de laatste jaren loopt ze rustig mee met Ciska,   Romano of Martin. De vorige keer dat wij haar ophaalden liep ze zelfs weer   even terug naar Romano ( vast haar favoriet) We hopen dat onze lieve oude   dame nog een tijdje mee gaat en dan nog geregeld bij jullie komt vakantie   vieren. Hartelijk bedankt voor alle goede zorgen en tot gauw Groetjes van   Jolie🐾 en John en Margriet👋👋

25-6-22

Fiona

Mause & Toby

Mause en Toby komen al   een paar jaar elke week 1 dag bij Roma. Lekker 'konten snuffelen', zeggen we   dan. Belangrijk voor ze om ook nog andere honden te zien. Ze gaan kwispelend   en snuffelend naar binnen en komen altijd uitgelaten weer naar buiten. In de vakanties   logeren ze langere tijd bij Roma: ze komen er altijd weer gezond en vrolijk   vandaan. Een fijne plek met fijne begeleiding en lekker veel ruimte!

2-6-22

Jasper

Joppe

Wat een fantastische   opvang! Joppe is bijna niet te houden als we de afslag nemen richting jullie   verblijf. Altijd aardig, flexibel en super zorgzaam voor alle honden.   Toppers!

31-5-22

Pebbles

Debby & Marcel

Voor Pebbles 1x per  week heerlijk naar de crèche en stoelen met haar vriendjes en vriendinnetjes.  1 x per jaar 3 weken vakantie bij RoMa voor onze Pebbles. Of het nu 1 dag is  of 3 weken wij gaan met een gevoel van 'veilig' werken of op weg. Pebbles  gaat met razend enthousiastme naar binnen en komt blij weer naar buiten.  Eerst opkijken naar Martin of Romano voor dat heerlijke snoepje. Ja want  Pebbles is eigenlijk ambtenaar, sorry, en is van gewoontes. 😉. Om het kort te zeggen, Wij zijn razend enthousiast en heel  blij met de opvang bij RoMa. Het had voor ons niet beter kunnen zijn. Keep up  the good and loving work. 🐶💖liefs Pebbles

29-12-21

Edith

Bobby

Hallo super opvang,   Als we tegen Bobby zeggen, je gaat naar Roma, dan staat te al te kwispelen.  Ze komt heel graag bij jullie, jullie zijn toppers en een super opvang voor   onze Bobby.

30-11-21

Marja

Puck

Puck heeft vorige week   een weekje bij jullie gelogeerd. Het was de eerste keer voor haar zo lang.   Het is helemaal goed gegaan en volgens mij heeft Puck genoten! Ze heeft   daarna 3 dagen thuis liggen slapen! Weer even wennen voor haar zonder haar   speelmaatjes. Jullie hebben heel goed voor haar gezorgd. Dank daarvoor. In oktober komt ze weer een weekje logeren! En dan is het weer gedaan met de vakanties
17-9-21

Amesa

Muny

Beste mannen van Roma. Onze hond Muny heeft het enorm naar zijn zin bij jullie. Hij weet al dat hij gaat en kan bijna niet wachten om in de auto te springen. Er wordt altijd goed voor onze Muny gezorgd. Martin en Romano zijn flexibel en er zijn altijd goede afspraken te maken. We hopen dat ze nog heel lang deze opvang blijven geven. Onze complimenten! We zijn erg blij dat wij zo'n goede plek gevonden hebben.

9-9-21

Michael

Nisa

Gasten jullie hebben werkelijk super voor Nisa gezorgd tijdens onze vakantie. Julie leveren puik werk op. Nisa gaat zeker vaker op bezoek komen.

31-8-21

Maja

Pluto

Voor het eerst in bijna 10 jaar Pluto naar een Pension, wij vonden het toch heel wat. Wat een geluk dat we jullie op internet hebben gevonden. Super opvang en Pluto vonden we zelfs aan gekomen. Dank jullie wel !


30-8-21

Marijke


Max

Lieve verzorgers van   RoMa, zo juist Max opgehaald na 2 weken vakantie! Max heeft het duidelijk   goed naar zijn zin gehad. Hij ziet er goed uit! En is echt weer ons blije ei!   Super bedankt weer voor alle goede zorgen. Tot de volgende keer! Groetjes van   Max.

30-8-21

Ard

Sam

Dierenpensioen Roma,   Jullie zijn toppers, Sam komt 2 dagen in de week heerlijk spelen bij jullie.   De opvang die jullie bieden is ongekend. Voor mij de enige plek waar ik Sam   met een goed gevoel achter laat. Dat Sam nog vele jaren bij jullie mag. komen

30-4-21

Marja
Puck
Wat een toppers zijn jullie. Puck wordt altijd heel lief ontvangen en ik ook 😀. Als ik haar weer ophaal, zit ze te piepen in de auto. Dat is   voor mij een teken dat ze de tijd van haar leven heeft bij jullie. Ik laat Puck met een gerust hart achter bij jullie
21-10-20

Cheyenne,

Lio
Wat een ongelooflijke toppers zijn jullie! Onze Lio gaat nu sinds 3 weken naar jullie toe! En kwispelt elke keer weer als we hem brengen! Wij zijn heel blij met jullie en Lio ook! Super lieve mensen en super ervaren! Voor ons geen beter adres te bedenken! Dat Lio nog maar heel lang plezier mag maken bij jullie!!!


28-8-20

Sean and Alena.
         
Benny
        
Hi Rob, Ciska and all   of the Roma Team. Hope you are all keeping safe and well. Unfortunately our   beautiful Benny has gone to stay with the doggie angles. We was a special   part of our family for nearly 14 years. Thanks so much for being part of his   life. You looked after him well when he stayed with you and he loved it so   much. We are heartbroken. Best regards from the Crowley family.

20-8-20

Bert Haring
  
Frodo

Wat een geweldig team!!! De laatste jaren hebben wij Frodo, onze   IJslandse Hond, bij Roma mogen laten logeren, en wat een feest is dat toch   altijd geweest! Elke keer kwam Frodo weer super-enthousiast en vol verhalen   in onze armen vliegen, maar kon ook bijna niet wachten om daar een week later   weer terug naar z'n vriendjes te gaan. We hebben Martin en Romano werkelijk   als de perfecte gastheren leren kennen; zo lief, zo betrokken, en echt niets   was hen te veel om voor onze Frodo te zorgen, die inmiddels al de zeer   respectabele leeftijd van 17 jaar en 4 maanden had bereikt! Vorige week   hebben wij met pijn in ons hart onze Fro moeten laten inslapen, maar de   betrokkenheid van Romano, zowel vlak voor- als na het inslapen, was zo   overweldigend, dat wij dit verlies veel beter hebben kunnen dragen. Wij   danken allen heel hartelijk voor alle goede zorgen, en kunnen iedereen vol   overtuiging aanraden om voor hun hond(je) bij Roma aan te kloppen. Want net   als bij Miele: er is geen betere!

27-7-2020

Rian
         
Ebi
           
Lief team van Roma, We   hebben Ebi nu voor de 2e keer naar jullie gebracht. We zijn heel blij met   jullie. Als we kijken hoe Ebi door jullie begroet wordt en hoe Ebi op jullie   reageert....super. Hierdoor gaan we met een gerust hart een paar dagen weg.   Daarnaast is het fijn dat je altijd een mail of een app kan sturen met de   vraag hoe het gaat. Bedankt weer voor alle goede zorgen de afgelopen dagen.   Hij zag er ook tip top uit! Groet van Rian en Theo en een knuffel van de Pool   Ebi (:

24-7-2020

Els en Jan
           
Jillz
         
Beste lieverds van   Roma, al 10 jaar komt Jillz meerdere malen per jaar bij jullie logeren, dus ook nu in Coronatijd, ook al kunnen wij zelf niet weg! Sterkte voor de   komende tijd. Dikke kus van ons

22-5-20

Marga Varekamp

Indy

Onze ondeugende maar lieve labradoodle Indy is nu 7,5 jaar en komt al zo'n 6 jaar bij RoMa. Ik ben er super blij mee, want daardoor kunnen wij af en toe heerlijk op vakantie gaan. Indy is nogal eens dominant naar reuen toe in onze omgeving, maar bij RoMa is hij op neutraal terrein zonder zijn baasjes om te beschermen en gaat het volgens de eigenaars heel goed. Ook vind ik het super fijn dat hij zich vrij in de huiskamer en op het terrein kan bewegen ipv in een kennel. Rob, Ciska, Martin en Romano: super bedankt voor jullie goede zorgen!

19-3-2020

Carmen Kooloos
  
Senne
Een goed adres waar   onze hond al vier jaar met veel plezier naartoe gaat. Lieve begeleiding en ze   voelt zich hier helemaal thuis!

30-1-2020

Janneke & Henny

Kay

Vandaag Kay opgehaald   na een verblijf bij Roma tijdens oud & nieuw. Vol enthousiasme werden wij   weer begroet. Ook tijdens korte en langere vakanties wordt Kay liefdevol   verzorgd door Rob, Ciska, Martin en Romano. Al bijna 6 jaar een top verblijf   voor onze Kay. Bedankt voor jullie goede zorgen!

2-1-2020

Lenneke de Jager

Kaatje en Zwabbertje

Zo fijn om te zien dat   als ik de honden na een lange vakantie ophaal, ze mij uitbundig begroeten   maar net zo hard naar Ciska, Martin en Rob hollen. Dat geeft mij de zekerheid   dat ze het hier prima hebben, nog afgezien van het feit dat ze er tiptop uit   zien! Bovendien zien ze hun grote vriend Coentje dan ook weer regelmatig.....

10-12-2019

saskia
         
Max
         
Hi Rob, Martin, Ciska   en Romano,
Wij en onze hond Max zijn heel blij met jullie! Wij brengen Max   iedere keer weer met een gerust hart naar jullie toe. Hij heeft het duidelijk   erg bij jullie naar zijn zin, gezien het feit dat hij altijd blij naar binnen   loopt en vrolijk thuis komt. Het is duidelijk dat jullie veel om alle honden   geven. Daarnaast zijn we blij met fijne tips die jullie geven. Dank jullie   wel voor de geweldige zorgen! Ook namens Max, want hij is echt gek op jullie!

5-12-2019

Charlotte Severijns
           
Pip
  
Onze lieve Pip komt   vanaf pup af aan heel regelmatig bij Roma. Als we thuis voor vertrek zeggen   je gaat nar Rob en Ciska wordt ze zo blij en weet ze niet hoe snel ze naar de   auto moet. Als Pip opgehaald wordt zit ze Dee eerste minuten te pioen in de   auto, en dan weet je als baasje zijnde, ze heft het hel goed gehad! Wij zijn   heel blij met jullie zodat wij een fijne en onbezorgde vakanties kunnen   hebben! Hartelijke groet Pieter en Charlotte en een poot van Pip

17-8-19

Monique Hoppenbrouwers

Dexter & Noa

Al heel lang brengen wij onze honden naar pension Roma. Eerst de duitse herder Xita. Nu boxer Noa en Old English Bulldog Dexter. Ze gaan er graag naar toe dus het moet er wel erg leuk voor ze zijn...

12-7-2019

Els en Machiel Jan

Yuki
    
sinds vorig jaar brengen wij Yuki (een Shiba Inu) met enige regelmaat bij jullie langs om voor kortere of langere tijd te logeren. Wat een genot om je hond met zoveel vertrouwen te kunnen overhandigen. Iedere keer dat hij aankomt bij jullie begint hij al te trekken om naar binnen te mogen, maar gelukkig is het weerzien met ons ook altijd weer een feestje! Hierbij voor jullie allen een compliment voor de liefdevolle en zorgzame opvang van onze viervoeter. 'High five' van Yuki!

5-7-2019

Samantha de Blij

Wasabi

Hi Roma, Wat een geluk hebben wij dat met jullie! Met open armen werden wij door jullie in september 2018 ontvangen. Jullie hebben ons al zo vaak uit de brand geholpen. Wij brengen Wasabi iedere keer weer met een gerust hart naar jullie toe, ze heeft het duidelijk erg bij jullie naar haar zin. Dagopvang en af en toe blijven logeren. Ze krijgt altijd duidelijk goede zorg en kan niet wachten om uit de auto te springen om weer een dagje te ravotten. Het is duidelijk dat jullie veel om alle honden geven die over de vloer komen. Dank je wel voor de geweldige zorgen! Ook namens Wasabi, want ze is echt gek op jullie!

5-6-2019

Annemarie Hartman-Bloemzaad

Lizzy

Lizzy is nu een paar   maal bij jullie geweest en dat is heel goed bevallen. Het voelt heel vertrouwt en dat is een fijn gevoel. We krijgen ook een blije hond terug.   Kortom wij zijn heel blij met jullie, bedankt, ook namens Lizzy.

6-12-2018

Jolande Goverde
        
Xoran en Joey

Al sinds 2001 logeren   mijn honden als ik even op vakantie ga. Zo nu en dan probeerde ik ze nog wel   eens bij vrienden te laten logeren, maar dat geeft mij absoluut geen rust.   Geen betere plek dan bij jullie. Voor de honden, maar ook voor het baasje. 3   weken geleden hebben ze een week bij jullie doorgebracht en komende vrijdag   komen ze weer voor een week. Er is echt geen betere plek dan de plek die   jullie aan de honden bieden. Bedankt voor al die jaren .
Tot vrijdag

6-10-2018

Rini en Riki,
          
Hondjes hebben het erg   naar hun zin gehad, waren fris gewassen. Vriendelijk ontvangst en goede verzorging. Groot voordeel is dat de honden niet in een kennel zitten maar   vrij rondlopen. Zeker een aanrader als je je hond goed verzorgd wil hebben.

13-9-2018

Beste Rob, Ciska en   Martin.

Helaas hebben we onze geliefde Hannes afgelopen 18 Juni moeten laten   inslapen nadat bleek dat dat de problemen aan zijn linker achterpoot, gezien   zijn leeftijd, niet meer te behandelen waren. Hannes heeft de respectabele   leeftijd van 11 jaar en 3 maanden bereikt en is zijn hele leven regelmatig   bij jullie geweest op de creche en een weekje tijdens onze wintersport. Hij   ging altijd vrolijk naar binnen en kwam eind van de dag ook weer vrolijk naar   buiten. Onze welgemeende dank voor de goede zorgen voor onze Hannes tijdens   het verblijf bij RoMa. Hopelijk tot spoedig met een nieuwe Hannes.

Groeten,   Niek & Lydia

27-6-2018

Hallo Roma,

ik wil jullie bedanken voor de fijne tijd die ik heb gehad toen mijn baasjes op vakantie waren. Ik heb te veel gespeeld geloof ik en ben nu aan het bijslapen
Lotje

-Suzanne Clemens

31-5-2018

Che is voor het eerst bij jullie wezen logeren. Voor het eerst weg van zijn vertrouwde omgeving. Ik heb hem vandaag gehaald en werd helemaal plat gekust. Heerlijk wanneer je je hond hebt gemist. Che heeft het volgens ons gevoel enorm naar zijn zin gehad. Nogmaals heel hartelijk dank voor de goede zorgen. En wanneer Che weer eens uit logeren gaat komt ie zeker bij jullie
Ernst en Francoise Hoolboom
23-4-2018
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Leuke   opvang voor honden ,worden met liefde verzorgd!
Een aanraader!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ha Rob en Ciska,
Hierbij wil ik jullie allebei heel hartelijk bedanken voor de vele jaren dat jullie zo vaak op onze Lucka hebben gepast, die we helaas 12 februari jl hebben moeten laten inslapen.
Lucka, onze lieve blonde labrador was zelfs op 14,5 jarige leeftijd nog altijd heel erg welkom bij jullie.
In de kerstvakantie is ze nog bij jullie geweest en in maart zou ze eigenlijk weer komen. Ze heeft het altijd bij jullie naar haar zin gehad; ze had haar eigen plekje in de groep. Ook al was ze de laatste jaren blind, bij jullie kon ze de weg nog goed vinden en de grenzeloze aandacht en liefde die jullie haar gaven deed haar zo goed. Aan het einde van de vakantie kregen we altijd een heerlijk gewassen en vrolijke Lucka terug, wat was dat zorgeloos op vakantie gaan!
Ik wil jullie beiden, mede namens Lucka, heel hartelijk bedanken voor alle goede zorgen voor de afgelopen jaren, en dat waren er heel veel. Voor ons was het heerlijk op vakantie gaan, want Lucka had het erg naar haar zin. En als je weet dat het goed gaat met je hond ga je zelf ook fijn weg.
We missen Lucka heel erg,
Veel liefs Lies Steven Lisette Charlotte en Christine van Eijck
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hondenpension Roma
Ruim 20 jaar hebben wij onze honden tijdens onze vakanties met een gerust hart bij Roma achtergelaten. Wij werden destijds door kennissen er op geattendeerd dat dit een fijn hondenpension zou zijn. Omdat wij veel negatieve ervaringen hadden met andere pensions waar wij onze honden destijds tijdens vakanties naar toe brachten en de honden een paar weken in hokken zaten, waren wij opgelucht dat het er bij Roma totaal anders aan toe ging. De honden worden op leeftijd, qua grootte, oude honden die extra zorg nodig hebben, enz., ondergebracht in kamers met gelijkgestemde karakters. Ze zitten daar als het ware in roedels. De dag dat de baasjes hun hond weer ophalen zijn ze gewassen en fris.
Een tijdje geleden hebben wij onze hond Toby (14 jaar en 8 maanden) moeten laten inslapen. Hij was een asielhond van 2 toen wij hem kregen. Hij was op straat hier in Nederland gevonden en  was heel angstig.  Wij hebben een tijdje nodig gehad om hem te socialiseren. Hij werd een prima maatje en wij hebben heel veel plezier met hem gehad. Ondanks het feit dat hij met kleine kinderen onberekenbaar was, was hijeen prima hond.
Toen wij hem pas hadden hebben wij Roma benaderd om uit te proberen of  hij wel geschikt was voor het pension. Dat scheen goed te gaan en mede daardoor vond Toby het prettig om daar heen te gaan. Juist door de aanpak van Rob ging het prima met Toby en kwam hij geleidelijk aan over zijn achterdocht heen en ging andere honden niet meer uit de weg. Ook de laatste paar keer toen hij hartproblemen kreeg en een speciaal dieet was het geen probleem voor hen.
Ook hebben wij Kenny, onze vorige hond, een gecastreerde Labrador Retriever, in onze vakanties naar Roma gebracht. Ook hij was een hond met een gebruiksaanwijzing in het begin. Bang op straat wat gelukkig snel over was. Bij binnenkomst liep hij gelijk al naar de deur nieuwsgierig naar vriendjes, vriendinnetjes. Hij scheen het geweldig naar zijn zin te hebben en kwam altijd weer vrolijk terug.
Wij zijn daarom heel tevreden met dit pension en zijn blij dat wij bij een eventueel volgende hond weer bij hen terecht kunnen.
Fam. Van Gessel
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gastenboek

Beste RoMa,

Vele jaren heeft Donja bij jullie vakantie mogen vieren.
Helaas is ze op 3 november overleden.
Jullie heel erg bedankt voor de goede zorgen zodat we onbezorgd op vakantie konden gaan met de gedachte dat Donja in goede handen was.
Nogmaals bedankt voor alles.


Naam: Ard

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Gastenboek

HEEL VEEL GELUK EN EEN MOOIE TOEKOMST SAMEN!
Naam: Moony en zijn baasje Eliot.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Gastenboek

Beste RoMa,
Vele jaren heeft Donja bij jullie vakantie mogen vieren.
Helaas is ze op 3 november overleden.
Jullie heel erg bedankt voor de goede zorgen zodat we onbezorgd op vakantie konden gaan met de gedachte dat Donja in goede handen was.
Nogmaals bedankt voor alles.


Naam: Ard
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Gastenboek

Alweer een week terug van vakantie, Dorus ook! Hij heeft het erg naar zijn zin gehad en mist zijn roedel van RoMa wel een beetje.
Bij jullie was er altijd wel iemand die met hem spelen wilde (baas of hond) en nu moet hij zich weer aanpassen aan het ritme van onze dag.
Komt wel goed, maar hij wil zeker nog wel eens terug! Bedankt.
Naam: Evy van Vliet
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Gastenboek

Dank voor het plaatsen van de mooie foto's van onze lieve Smokey.
Helaas hebben we haar moeten laten inslapen maar ze heeft 13 jaar lang fantastische vakanties bij jullie gehad en na elk
verblijf kwam ze in goede conditie en lekker fris weer bij ons terug ... Onze dank is groot hiervoor.
Tot ziens met onze Chip die het leven bij jullie ook altijd als een groot feest heeft ervaren.
Naam: Eke (en de rest)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Gastenboek

Wijj willen jullie heel hartelijk bedanken voor de goede verzorgen van onze hond Boy  hij had het erg naar ze zinen hij had bij jullie ook een hele fijne vakantie net als wijen tot de volgende keer

Naam: Peter en Henny Vincent van der Sman
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gastenboek

Hallo.Nu onze honden Pebbels en Demi zijn er voorhet eerst een lang weekend geweest prima pension.Echt een aanrader geweldige mensen.
Naam: Fam Ripken
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gastenboek

Bedankt voor de goede zorgen voor onze Grover! Hij was voor t eerst een weekje naar een pension, wat voor ons best spannend was, maar voor hem is t bij Roma ook vakantie geweest. Tot een volgende keer!!
Naam: Mark en Femke

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gastenboek

We willen jullie bedanken voor de goede zorgen voor Sisi!Blijkbaar heeft ze het weer erg leuk bij jullie gehad, want toen mij man haar weer ophaalde en ze eenmaal in de auto zat, ging ze even piepen ;-)Nu, eenmaal thuis is alles gelukkig weer helemaal oke!We hopen dat ze volgend jaar weer bij jullie terecht kan!
Naam: W. Keij

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gastenboek

Vandaag na 12 dagen weer Donja opgehaald bij jullie, ze was er weer ondanks haar 12 jaar geweldig aan toe. Jullie weer bedankt voor de goede zorgen. Zolang het kan blijft Donja bij jullie komen. Ze ligt nu lekker uit te rusten van 12 dagen spelen. RoMa bedankt en tot de volgende keer.
Naam: Ard

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gastenboek

My name is Stripe and I am a Dalmatian. I have been going to Roma most of my life (I'm 9) - and man do I love it there. Hanging out all day long with all those cool doggy dudes and being well looked after by Rob and Ciska. They even let me stay with them when I broke my tail (ouch) and they looked after me - just like my own boss would. My tail is now better and I am looking forward to my next holiday at Roma. Yaaaaaay...
Naam: Stripe (via Beverley)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gastenboek

Voor de tweede keer zijn Woezel en Shilo bij Roma op vakantie geweest toen hun baasjes ook op vakantie waren.  Ze hebben het (weer) erg naar hun zin gehad, kwamen ontspannen en goed verzorgd weer thuis. Hun baasjes vonden het ook erg fijn dat tussendoor even per e-mail contact was met Rob. Woezel en Shilo komen volgend jaar weer heel graag naar Roma.
Naam: Elly en Joop ( 16.06.2014)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gastenboek

James heeft het de afgelopen dagen prima naar zijn zin gehad bij jullie. Hij is zo vrolijk.Ik merk dat hij jullie zandhoop erg mist. Hij vind het heerlijk om de tuin in te gaan en te graven bij onze planten.Bedankt en we komen zeker weer eens terug mits er plaats is.Gr.,Annemarie

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gastenboek

Hallo mijn naam is Charlie. Ik ben een franse bull en ik heb afgelopen week (mei 2014) bij jullie gelogeerd. Ik heb het enorm naar mijn zin gehad bij Rob en Ciska en de andere honden. Vond het helemaal geweldig en ik kom graag weer een keer bij jullie logeren als mijn baasjes weg gaan!
Naam: Laura en Ben

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gastenboek

Te gek dat jullie (weer) een plekje voor Maddox hadden en inmiddels een nog beetje pup rijker, de vuurdoop voor Liv. Ik hoop dat Liv het net zo naar haar zin heeft als Maddox tot nu toe heeft gehad. En ben nu al nieuwsgierig hoe t over een paar dagen gegaan zal zijn. Wat ben jij een leuk mens ook Ciska! Dat ze in goede handen zijn weet ik zeker, nu hopen dat die 2 het ook voor jullie nog leuk houden ;-) tot over een paar dagen!
Naam: Zita

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hallo Rob en Ciska,Onze hond Daisy is afgelopen vrijdag voor het eerst bij jullie geweest. Daisy is 5 jaar en een echte mensenhond. Ze moet nog veel leren over de hondentaal maar het ging prima. 's Avonds was ze heel erg moe maar dat is wel logisch na zoveel indrukken.We gaan het nu rustig opbouwen dat als het een keer nodig is we ook met een gerust hart weg kunnen gaan.Heel erg bedankt voor zover.groetjes Jacqueline en Daisy
Naam: Jacqueline Suyker

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hallo Rob en Ciska,Wij willen jullie enorm bedanken voor alle goede zorg voor onze Beagle Sabai tijdens de vele logeerpartijen in de afgelopen 11 jaar.Helaas is Sabai zaterdag 8 maart overleden.We hopen dat zijn broer Simba nog lang bij jullie mag komen logeren.

Naam: John, René en Simba
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Beste Rob en Ciska,Ook deze keer weer een blije hond opgehaald die er prima uitzag. Net als vorige keren mist hij wel zijn maatjes, lijkt het. Het is voor ons erg prettig dat Bacchus het zo naar zijn zin heft bij jullie! Veel dank weer voor de goede zorgen.
Naam: marijn

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hallo Rob, 14 jaar kwamen we met onze labrador Mila bij Roma. Zodra ze uit de auto sprong, werd er naar de deur gesprint. Als die toevallig net openging voor een andere hond werd er ordinair voorgedrongen. Ze moest zo snel mogelijk langs een koekje en dan naar binnen. Wij waren dan niet meer in beeld. Wel een fijn idee als je op vakantie gaat, dat ze daar zo graag was. Begin 2013 moesten we haar helaas in laten slapen. De keus was snel gemaakt, we gingen weer voor een labradorpup. Deze totaal andere hond Yara gaat inmiddels ook heel graag naar Roma toe, dus gaan we wederom met een gerust hart op reis of aan het werk. Bedankt voor vele jaren goede zorg, zowel naar ons toe als naar ons beestje. We hopen dat er nog vele zullen volgen.
Naam: Marian Geise

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gastenboek

Superblij dat Maddox, onze bullterrrier in April, samen met onze puppie bullterrier Liv bij jullie mag komen!! Maddox is al vaker bij Roma geweest en voor mij is er ècht maar 1 pension waar ik tevreden over ben! Het is dat jullie vol zaten toen hubby en ik naar Thailand gingen, waardoor Maddox in een asiel/pension heeft gezeten, maar dat was echt eens en nooit meer (dan nog liever niet meer weg!!) Inmiddels ben ik verhuisd en moeten we er even voor rijden, maar dat heb ik er heel graag voor over! Helemaal top, en tot eind April! Groetjes Zita en Ray
Naam: Zita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gastenboek

Helemaal te gek !! Luna (onzekere mensgerichte Labrador) heeft het bere naar haar zin gehad. Komende week weer! AANRADER !!!
Naam: Michele en Marcel AARDAPPELPAKHUIS DELFT

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hallo Ciska en Rob,Blazer is vorige week voor de eerste keer 5 dagen bij jullie geweest en het was geweldig!! Ik werd zeer vriendelijk ontvangen door Ciska en ging met een gerust hart weg....Alles was mooi versierd en ook dat gaf me een goed gevoel!! Blazer heeft het zeerzeker naar zijn zin gehad en we hopen van harte dat Blazer nog vele malen bij jullie mag verblijven. Hij was ook even op vakantie net als wij!!! Bedankt voor alle goede zorgen en heel veel succes met jullie geweldige bedrijf. Alvast hele fijne feestdagen toegewenst en een poot van Blazer....Woefffff
Naam: Federico en Brigitte Bruccoleri

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hoi Rob en Ciska,Kaiya heeft weer drie geweldige dagen gehad bij jullie. Bedankt voor de goede zorgen en tot de volgende keer.
Groet Johan.
Naam: Johan janssen

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hallo Ciska en Rob,Oh wat was het spannend om onze lieve Dora te brengen. Voor de eerste keer ging ze naar een hondenpension! We werden hartelijk en warm ontvangen door Ciska en Dora kreeg meteen een koekje. Rob gaf me een rondleiding en drukte me op t hart dat ik zo vaak mocht bellen als ik wilde,Vanmorgen haalde ik Dora weer op na 4 dagen en ze zag er super uit. Eenmaal in de auto en tijdens een lekkere wandeling buiten was ze duidelijk op zoek naar haar nieuw gemaakte vriendjes en alle nieuwe lieve mensen van de laatste 4 dagen. Nogmaals, Dank Rob en Ciska voor jullie liefdevolle en professionele begeleiding van onze Dora!
Naam: Manon Kuhn

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Beste Rob, 23-8-13
bij deze hartelijk dank voor de - wederom- goede zorg voor onze Joris. We hebben drie weken lang heerlijk door Californie gereisd, wetend dat Joris bij jullie in goede handen is en eigenlijk ook een beetje vakantie viert. Hij was blij dat we er weer waren (gelukkig maar) en hij zag er mooi uit.. lekker zacht en pluizig na een afsluitend badje bij jullie.  Hartelijke groeten van ons allemaal en een poot en slabber van Joris!
Naam: Heike Nijsen
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gastenboek, 15-8-13

Ik kom al heel veel jaren bij roma en ik ben zeer tevreden. Mijn hond gaat er vrolijk naar toe en komt er weer even vrolijk vandaan. Er wordt prima voor haar gezorgd, ik kan het niet beter!
Naam: Marijke luiten

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Beste Rob,   8-5-2013Vandaag 27 april 20013 heb ik Lucka, onze inmiddels bijna 12 jarige Labrador,  weer bij je gebracht voor een kleine week. Kwispelend ging ze naar binnen en ze is heel blij dat ze weer bij je mag logeren. Ze komt al ongeveer 11 jaar regelmatig bij je en voor ons is het heel fijn dat ze het zo naar haar zin heeft bij jou. Wij gaan daardoor met een prettig gevoel weg.Lucka is inmiddels blind geworden, maar bij jou weet ze de weg inmiddels wel te vinden. Als we terugkomen ziet Lucka er altijd goed verzorgd uit, meestal heerlijk schoon en gewassen. Rob heel erg bedankt voor de vele jaren hele goede opvang en ik hoop dat er nog vele jaren mogen volgen. vriendelijke groet, Lies van Eijck  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hallo Rob,   12-6-2013Na een geslaagde proefnacht mochten onze bouviers Tosca en Diesel twee weken komen logeren.Gisteren dinsdag 11 juni 2013 hebben we ze weer opgehaald. Bij aankomst had ik niet het idee dat ze stonden te trappelen om weer mee te gaan. Zelfs Tosca die altijd wat eenkennig is, haar (onregelmatige) hartje :-) heb je gestolen Rob, geweldig. Thuis hebben we even nagebabbeld met de honden en ze willen heel graag weer komen. Dus om hun een plezier te doen komen ze volgende week weer gezellig een weekendje logeren. Vooral Diesel staat te popelen om weer lekker te gaan spelen.Heel erg bedankt voor de goede zorgen, je enthousiasme wat je overbrengt en de passie waar je dit mee doet: Rob "the Dog Whisperer" noemen we je nu :-D
Therese, John, Romy en Carlo

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mijn Benno is 10 jaar en ging altijd en overal met mij en mijn man mee naartoe.Na het overlijden van mijn man en onze öudere"hond Pit-tah, heeft Benno wat last als ik ook weg ben. In verschillende opvangplekken kwam hij altijd schor en doodmoe terug. Bij jullie heeft hij het beter naar zijn zin omdat er in groepen wordt gewerkt. Natuurlijk is hij blij als hij weer mee naar huis mag maar hij is niet schor van het blaffen en ook is hij niet zo moe. Ik ben super blij met deze manier van opvang en de prettige manier van omgaan met hond en baas.
Naam: Jeanne Swaan

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Beste Rob, 08-01-2013 Laat ik  na al die jaren dat wij gebruik maken van Roma ook eens reageren en de datum erbij zetten  zodat het boek weer "up to date"wordt.Onze Qwibus van bijna 12 jaar heeft het altijd naar zijn zin. Wij laten hem dan ook met een gerust hart achter.Een heel groot voordeel van dit pension is dat de honden met elkaar samen in een huiskamer worden opgevangen en niet in een kooi.Qwibus is de eerste een keer dat hij niet mee kon in een pension geweest waar hij in een kooi moest verblijven, hij was zo van slag dat hij zijn eigen dekentje aan stukken had gescheurd. Dat nooit meer dachten wij!!Qwibus was vroeger een a-sociale bange blafhond doordat bij  Roma de honden in een groep leven is hij een sociale hond geworden. Volgens mij heeft de groep hem opgevoed.Wij zijn super blij en tevreden over Roma! Hartelijke groet, baasje van Qwibus
Gerrie Teunissen

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dag Rob cs,
Even zeggen hoe fijn hond Jimmy het vindt om jullie ‘weekend-hond’ te zijn!Geeft mij de gelegenheid om voor m’n moeder te zorgen door besparingen op thuiszorg.Blij op vrijdag naar jullie + en ook weer blij om maandag’s naar huis te gaan.Jullie verricht wonderen! Heel veel dank, Alie Moll.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hallo allemaal,
... en toen dacht ik ... waarom zou ik niet eens schrijven dat mijn honden
het altijd zo naar hun zin hebben bij jullie (Smokey al 11 jaar!). Ze beginnen
op de Molenweg al te piepen van opwinding en kunnen niet wachten om achter
de deur te verdwijnen, op naar het feest! Geen tijd meer voor de baas,
er moet gelogeerd en gespeeld worden. Mooi dat ze met zoveel plezier bij
jullie zijn en mogen zijn en super voor ons om te weten dat ze goed verzorgd
achterblijven als wij weer eens zo nodig ergens heen moeten waar de dames
niet mee naar toe kunnen. Keep up the good work guys!!
Lieve groet, Eke, Klaas, Smokey & Chip
oktober 2012

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hoi,
Wil even kwijt hoe blij ik ben met een pension als Roma.Ik heb altijd heel veel moeite met op vakantie gaan, omdat ik mijn Erosje dan moet missen.Gelukkig weet ik dat als hij naar jullie toe mag, dat hij ook een topvakantie heeft.Hij komt altijd supervrolijk en goed uitziend terug en dat is in het verleden bij andere pensions wel anders geweest.Daarnaast mag ik altijd bellen (wat ik regelmatig doe vanaf vakantie)en is niets teveel gevraagd als Eros weer eens medicijnen/extra zorg nodig heeft tijdens een verblijf.Hoop dat jullie nog heel veel jaar mogen doorgaan met dit goede werk dat jullie doen, een hondvriendelijke opvang zonder kooien.
Groetjes Sylvia en een hele dikke knuffel en poot van Eros de vizsla
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Beste mensen van Roma,En dan is het opeens stil in huis. Als je de deur opendoet geen vrolijk gegroet, als er gebeld wordt geen geblafen geen gevecht met de vuilnisbak die naar buiten gereden wordt, of met de stofzuiger. Geen late avondwandeling en geen gebal net als je tv zit te kijken. Charlie is lekker op vakantie, net als wij, morgen. We weten dat hij het goed naar zijn zin heeft bij jullie. En dat is een prettige, geruststellende gedachte! Net even op de site gekeken. Geweldig, wat ziet het er gezellig uit. Gelijk ook maar even een foto van onze kanjer mailen.Jullie alvast heel hartelijk dank voor alle goede zorgen, en voor het geruste hart waarmee wij op vakantie kunnen gaan.Tot over drie weken,
Roos en Willem Jan Pelle
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Onderwerp: Verslagje laplandEven een klein verhaaltje voor bij de nieuwe foto's bij romakanjers.Wij zijn n.l. naar Lapland geweest en daar komen de foto's vandaanWe hebben daar een husky farm bezocht waar 320 !!! husky's bij elkaar waren, later een andere met ruim 200 husky's.Huisvesting voor de honden betreffen daar of hokken waar een aantal( ongeveer 6 a 7 )bij elkaar verblijft, of een "echt"hondenhokje,met stroo erin en waar ze dan aan een ketting voor of in kunnen liggen.De honden ruiken echt vies, hebben allemaal geen gram gewicht teveel terwijl ze toch een kilo vlees per dag eten , en dan nog wat droogvoer erbij,vermengd met vocht, omdat ze verder niet drinken, zo werd ons verteld.in de winter lopen ze iedere dag voor de slee, er komen daar veel toeristen in het seizoen.Vanaf april trainen ze dan zelf met de honden , dat bouwen ze af, en de maand juli doen ze helemaal niets, omdat het dan echt te warm voor ze is, daarna weer rustig in training om het winterseizoen vanaf ongeveer november weer, vol aan de bak te kunnen.Het voor de slee lopen vinden ze echt geweldig, luid blaffenden joelend werden we begroet en ze staan echt helemaal te springen en trekken om te mogen starten.De sneeuw was best zwaar vanwege een ongewoon hoge temperatuur afgelopen weekend ( het was rond het vriespunt, en normaal min 15 a 20 graden rond deze tijd)maar dat maakte ze echt niet uit, ze hebben er overduidelijk plezier in , en zeker het eerste stuk hang je constant op de rem om niet als een dolle door het bos en over het ( bevroren) meer te gaan.Als je dan op een gegeven moment met alleen het geluid van de honden, en de slee door de sneeuw door de natuur gaat voel je je echt bevoorrecht dit mee te mogen maken.Daarna uiteraard uitgebreid even knuffelen en kroelen met de honden , wat ze ook heel fijn vinden, was echt een topervaring. ( dan ook nog heel veel leuke lieve puppies die om aandacht bedelen en je begrijpt , ik had daar nog wel veel langer willen blijven.Een aanrader voor iedere hondenliefhebber!Rob en Marielle, leuk dat jullie de foto's op de site hebben gezet, wij waren natuurlijk heel blij dat onze eigen husk Thor, en onze Djambo ondertussen bij jullie waren, ook die hebben het weer naar hun zin gehad,getuigen het feit dat ze de hele avond voor pampus in de mand hebben gelegenom bij te slapen na al het spelen en rennen in Roma.Groetjes Anna en Dolf
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
EEN NIEUWE ROMA-KANJER!!!!!!!!!!!!!!!!Genoten van jullie geweldige website maar toch nog een extra roma kanjer toegevoegd!!!!!!!Tot morgen, groetjes birgit. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Beste Rob, Mariëlle, Sandra en PietOok wij willen graag laten weten hoe blij we zijn dat onze lab-lobbes Balou bij jullie sinds 2 jaar in vertrouwde handen is.Balou heeft het ook bij jullie erg goed naar z'n zin, alhoewel hij altijd bij aankomst even moet wennen.En dan zit het er na een paar weekjes weer op: ge-olied en wel springt hij weer op ons af, en neemt toch vooral graag nog even dat koekie van jullie aan."hallo baasjes, ik heb het weer reuze gezellig gehad, maar nu zou ik toch weer heel graag een baantje zwemmen".Heel fijn dat er nu een website is met praktische info en daarnaast een kijkje "achter de schermen" biedt.De succesformule hebben jullie samen met ROMA voor onze hondenliefhebbers gebracht en we hopen dat jullie hier nog in lengte van jaren met evenveel harstocht mee door zullen gaan.Groetjes uit RijswijkJeroen, Monique en Balou ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Beste allemaal,Hebben net jullie website even helemaal doorgelopen.Wat heerlijk dat er zoveel mogelijkheden zijn m.b.t. de foto's. Dan kunnen we aan iedereen laten zien hoe leuk jullie de boel hebben ingerichten georganiseerd. Ook goed dat we reserveringen e.d. nu per mail kunnen doen. Dat scheelt jullie een hoop telefoontjes en kunnen jullie je dagen ook prettiger indelen denk ik.We zouden ook wat willen vragen: de volgende tekst, Wij beginnen om 5.00 uur met de uitlaat van de honden. Iedere groep 10 minuten. Hierna rouleren wij de groepen per 2 uur tot 22.00 uur.is voor ons en mogelijk ook voor anderen niet geheel duidelijk.Ik begrijp wel dat jullie vanaf 05.00 uur de honden uitlaten, ik neem aan in het uitlaatveld en dan dustot 22,00 uur iedere twee uur steeds 10 in het uitlaatveld?Wij hadden ooit begrepen dat de groepen ook wel eens een uur of langerin het uitlaatveld worden gelaten, zodat ze lekker kunnen uitdollen.Heb ik dat verkeerd begrepen of hebben jullie dat veranderd?Of bedoelen jullie dat met het rouleren per twee uur? Toen we Boris en Max de laatste keer ophaalden, vertelde Marielle dat jullie ook nog echt met de honden gaan wandelen. Het zou leuk zijn als jullie dat ook zouden vermelden, want dat is echt een pre van jullie pension. Net zoals de kamer natuurlijk, wat een top-idee en toch veel fijner en leuker voor de dieren dan ieder apart in zo'n akelig hok met spijlen, bah! Lieve mensen, ik hoop dat jullie iets kunnen met onze vraag/opmerking, let wel het is positief bedoeld.Vriendelijke groet,Fernanda Jansen ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Is dit een kanjer, of is dit een kanjer? (foto van Reggie is te zien bij de RomaKanjers)Het is en blijft mijn lieve kleine ukkepukkie!(maar ze mag wel op jullie site... copyright te verrekenen met toekomstige reizen...)nogmaals fijne feestdagen,hartelijke groeten, Greetje
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Beste RoMa,Heel erg leuk jullie site !!! Nu kunnen de klanten ook beter zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat.Ook handig dat je per e-mail kunt reageren en reserveren. Dan staat het ook gelijk zwart op wit. Kortom: positief. Lara heeft het volgens mij altijd erg naar haar zin, zo met andere honden en niet in haar eentje in een hok zoals bij andere pensions. Echt een vervangende roedel dus. Trouwens, ze komt overmorgen weer, gaan wij lekker skiën.....Hele fijne feestdagen gewenst en een beestachtig 2008 !!!! Wijnanda namens Lara de Q. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dag mensen!Geweldig die website! En wat te denken van Lotte op foto nummer 13: ze geeft een poot en dat heeft ze werkelijk nooit geleerd. Wat een fotomodel en natuurtalent!groetjes,Marian Wijsman
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hi Roma,Just two more nights and yipee – its time to go to my second home again for my Christmas holidays at Roma. I’m Stripe the Dalmatian and Beverley my boss has been taking me therefor almost all my entire 2 and a half year life. Its great at Roma – I love it. Hanging around all day with all the other cool dogs. I even get to sit on the sofa – thats out of bounds for me at home.I know I’m going to have a great time – maybe even meet up with some old mates. Can’t wait.Thank you Roma for making my holidays so paw perfect!Stripe III
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hallo RoMaluitjes,Wij willen jullie heel erg bedanken voor de (inmiddels al jarenlange!!)goede opvang van onze schatjes! Kiki(langharige weimaraner) en Luke(rhodesian ridgeback) gaan met heel veel plezier naar jullie toe! Fijn trouwens ook dat jullie altijd de tijd nemen om de laatste dingetjesdoor te spreken met ons.Kieks gaan jullie 't komende jaar vaak zien;ze beschouwt RoMa als een soort luxe 4* bungalowpark waar je lekker een weekendje kunt relaxen! ;) Luke gaan jullie wat minder vaak zien; de oude heer vindt al dat geren en gedraaf iets teveel van 't goede...Nogmaals: te gek dat jullie al jarenlange onze steun en toeverlaat zijn!Groetjes vanuit Zoetermeer van Leon,Isis,Aron en natuurlijk Luke&Kiki.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
He he eindelijk een website over jullie fantastische hondenpension.We kennen elkaar al jaren en de boxers vonden het altijd een feesteen logeerparty bij jullie.Nu komen de Engelse Bullen die het ook altijd naar hun zin hebben.Mijn complimenten over de website lekker overzichtelijk vr gr Arno en Maud www.zanybulls.nl
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hallo Marielle, Rob en Piet,Van harte met jullie website. Daarmee volledig bij de tijd en natuurlijk altijd een handige informatiebron.Ook de mogelijkheid om te e-mailen is top!Wij vinden ook de fotoshow heel leuk.We weten niet zeker of onze airedale Iris op één van de foto's staat. Het is zeker de moeite om eens te zien waar de honden verblijven. Dat ziet er puik uit, netjes en schoon. Dat vinden wij wel belangrijk.We zijn nog steeds blij met onze garantiekaart. Fijne service!Dus die willen we graag houden!We brengen Iris (met eierkoek) op zaterdag 15 december en halen haar maandagmiddag weer op.Hartelijke groeten van ons.Iris van Dijk en Lia en Aad.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hallo Marielle,Rob,Sandra en Piet.Leuk dat jullie nu ook een eigen site hebben, ziet er goed uit.Zo zijn jullie nog beter bereikbaar.Een stuk makkelijker zo voor cursisten van mijn hondenschool die ik naar jullie doorstuur.Nu kunnen de mensen zelf op de site ook zien hoe het er aan toe gaat bij jullie,geen kille betonhokken maar gewoon lekker in een kamer met hun eigen soortgenoten. Een heel goed 2008 toegewenst door Jeanne Hoogland en een poot van Rocky ( kooikerhondje ) & Nikita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Aan de roma-baasjes,deze brief komt van Billy van de Körberg en ik woon in nootdorp; want anders denken jullie dat het van een andere Billy is.ook omdat ik speciaal wil zeggen dat ik het heel erg leuk vind om met alle andere honden bij jullie te zijn. ik weet dat ik nu haast precies een jaar een roma-hond ben omdat ik al een keer jarig ben geweest. daarom stuur ik foto's mee bij deze brief, van op mijn verjaardag en 1 in de tuin! ik hoop wel dat ze in jullie brievenbus passen.o ja, meestal mag ik overdag komen en dat heet creche, maar soms mag ik ook blijven slapen en dat is nog mooier en dat heet dan pension.omdat ik denk dat ik met het kerstfeest en het vuurwerkfeest er niet ben, schrijf ik alvast voor iedereen : heel fijne feestdagen! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hoi Marielle, Rob, Sandra en Piet,Wat een mooie site hebben jullie gemaakt, nou zie ik ook eens de andere kant,waar alleen de honden komen en niet de baasjes... ik meen zelfs Max op een van de foto's te herkennen. :-) maar ik kan me vergissen..Geweldig handig een website met alle gegevens bij de hand, en email om even een berichtje te kunnen sturen buiten de beluren om...Alvast hele fijne feestdagen gewenst!! (volgens Max is het bij jullie elke dag feest.. :-) ) Met vriendelijke groet,Dick, Adrienne, Maaike, Nienke en natuurlijk Max
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Aan vier trouwe verzorgers.Gefeliciteerd met jullie website.Lotje is liever gewoon thuis,maar als het dan ook echt moet,vooruit met de hond,Maar kom je haar ophalen dan ziet ze alleen Marielle en het baasje ziet ze even niet staan.Lotje komt donderdag Dus mensen opzij voor dit machtige grote beest.!Ada,
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hallo Marielle,Rob,Sandra en PietWat een leuke web-site. Nu kan ik ook mijn vrienden en familie laten zien hoe goed de hondjes het bij jullie hebben.Ik zal nooit vergeten hoe jullie vorig jaar voor mijn zieke Tim hebben gezorgd.En hoe jullie met eindeloos geduld mijn bezorgdheid vanuit het verre Italie wisten weg te praten.Ik wens jullie fijne feestdagen,een goed 2008 en tot ziens. Groetjes Tineke Egeter
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hallo Mariëlle, Rob, Sandra en Piet,Ik kan natuurlijk niet uitblijven met mijn reactie als een klant.Bengy vind het altijd even heerlijk bij jullie! En dat is voor ons een hele geruststelling!Als ons "kind" het naar hem zin heeft, dan hebben wij dat ook.Ik hoop dat jullie nog heel lang door gaan met deze geweldige manier van opvangen, heerlijk in huislijke sfeer, zonder hok!groetjes uit RotterdamCarole, Gareth, Sam en natuurlijk Bengy
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Marielle, Rob, Sandra en PietIk had het al mondeling doorgegeven, maar hier nog even bevestiging per email..Wij willen graag voor volgend jaar de garantiekaar weer.We hopen er volgend jaar nog het hele jaar gebruik van te kunnen maken...Zoals afgesproken kom ik Noes de 19e (december) weer brengen, en 4 januari weer ophalen. Misschien is het handig als jullie een standaard formulier maken, voor reserveringen en aanvraag garantiekaarten? Hoeft de klant alleen maar de gegevens in te vullen, er kan niks vergeten worden en jullie hebben alle gegevens dan op de zelfde manier binnen...Groetjes, Jolanda Wilde
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hi Marielle, Rob en Piet,Van harte met jullie website, ziet er erg gaaf uit!!!Jippes vindt het altijd heerlijk bij jullie en komt ook in 2008 weer graag!Succes met alles en tot gauw weer.Groetjes, Jippes, Marc en Ilse ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Beste marielle rob sandra en pietHartstikke leuk jullie website leuk om te zien hoe onze honden en okDie van ander eigenaren het daar naar hun zin hebben bumper en gigiVan ons hebben het altijd prima naar hun zin en gaan vaak en hele maand january en tussen door naar jullie toe en bumper die eigenlijk nog niet klaar is om mee naar huis te gaan zo leuk heeft hij het.Wat zouden onze dieren zonder jullie doen? Het is op en top daar lik en poot van bumper en gigi Frenk&lea versteeg
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Goed zeg deze website! En een E-mail adres is ook reuze handig.Onze Berner Hannes heeft weer een leuke dag gehad zei hij net.Hij komt altijd met plezier naar jullie toe. Veel succes en tot gauw,Lydia en Nieken een slobberlik van Hannes ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hallo RomaLeuk zeg, en handig dat jullie nu een eigen website hebben.Nu we na 3 jaar eindelijk weer een hond hebben komen we uiteraard weer naar jullie.Ik hoop dat het met Indy in de toekomst net zo goed zal gaan als dat het met Django altijd is geweest.Jullie zijn helemaal TOP.Groetjes, Conny Lecker
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hallo lieve kanjers,Helemaal top jullie website! Nu kan ik nog makkelijker naar jullie doorverwijzen.Leuk ook om te zien waar ons doggie verblijft als wij op vakantie zijn.Ondanks dat Nouschka nogal moeilijk kan zijn heeft ze het altijd naar haar zin. Gaat vooral zo door met het goede werk wat jullie doen zodat vele baasjes en vrouwtjes ook in 2008 op vakantie kunnen! De beste wensen voor 2008 en fijne feestdagenGroetjes Debbie en Richard en een poot van onze bordeauxdog Nouschka
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lieve verzorgers,Ook wij brengen onze lieve Noeska al een aantal jaren bij jullie.Inmiddels is ze oud, heeft suiker en toch wel wat meer aandacht en verzorging nodig. Voor jullie geen probleem! We zouden niet weten wat we zonder jullie moeten! Al is het nooit leuk om haar weg te moeten brengen, we weten dat ze het bij jullie supergoed heeft!Nog een weekje of 2 en dan komt ze weer! We hopen dat we haar nog veel vaak kunnen brengen.....Alvast fijne feestdagen....(maar zie jullie nog voor die tijd)groetjes van de baasjes van Noeska en een poot van haar. Mike en Jolanda Wilde
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hallo Mariëlle, Rob en Piet,We hebben zojuist de nieuwe site zitten bekijken. Vooral de foto’s zijn erg leuk.We brengen onze honden (Yara en Milou) al weer een aantal jaren één of meerder keren in de weeken natuurlijk ook in de vakantie. Het mag duidelijk zijn dat we dit doen omdat we heel tevreden zijn over jullie geweldige opvang en de manier waarop jullie met de honden omgaan. Wat ons elke keer weer opvalt is dat je nooit honden hoort blaffen. Dat is bij de meeste kennels wel anders. De garantiekaart is een geweldige uitkomst. Ook in 2008 maken we daar dus weer graag gebruik van. Wat betreft de website nog het volgende. Nu kennen wij de tarieven,maar voor iemand die nieuw is lijkt het ons handig als die ook vermeld staan.Wanneer gaan jullie webcams ophangen zodat we onze honden tijdens de vakantie af en toe kunnen zien?Heel veel succes, fijne feestdagen en alvast een goed 2008.Els en Hans Noordtzij en natuurlijk Yara en Milou
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Beste Rob, Mariëlle, Piet en Sandra. Een fantastische pagina die een beeld geeft van dit heerlijke dierenhotelvoor zowel overdag of tijdens de vakantie. Leuk om nu ook eens de huiskamers te zien, waar alle vrienden leuk met elkaar omgaan.Sandra heeft het vast moeilijk met dat ene trekpaard van ons.
Groet John en René.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hallo lieve verzorgers van Boy!Wat een mooie site! Voor het eerst kunnen we de kamers zien waar de honden verblijven.Het ziet er gezellig en huiselijk uit.Voordat kleine Boy bij jullie kwam, was hij angstig voor andere honden, nu niet meer.We brengen hem in maart dus weer vol vertrouwen naar jullie toe,gaan wij lekker Countrylinedansen in Spanje/Benidorm. Hele fijne feestdagen wensen wij jullie en alle honden toe!!Groeten van Henny Goedhart en Peter Bruggeling.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gefeliciteerd met jullie website!!Jammer dat de plaatjes niet werken.. Zijn jullie er al achter waarom dat is?Zo niet, zoek niet verder.In de HTML van jullie homepage staat het volgende over het plaatje opgenomen: (code is door Roma verwijderd) Daarom werkt hij niet (hij zoekt naar het plaatje in een folder die alleen op jullie computer bestaat).Als je de rode tekst aanpast naar: (code nu bekend bij Roma) dan doet hij het.Hetzelfde geldt voor de foto links op de pagina. Vervang:(code is door Roma verwijderd) door:(code nu bekend bij Roma) en het werkt als een zonnetje. Groeten van het baasje van Tanja, Perry van den Berg Ps. Ik zou die twee foto’s ook nog iets verkleinen qua bestandsgrootte. Ze zijn nu ruim 1 MB per stuk. Dan duurt het erg lang voordat ze op het scherm staan. Heel erg bedankt voor het meedenken en de tips!! Ik ga er meteen mee aan de slag!Groeten van Yvonne (het webmeisje)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hallo, Nou ben gelijk even de archieven ingedoken , en vond deze wel leuk.Djambo reist graag "incognito" .En Thor doet na de 'slachtpartij met het varken even rustig een dutje in de tuin.Verder is dit 's avonds Thor zijn favoriete plek aan tafel , lekker met je grote neus erbij .....En Djambo nog een keer op zijn favoriete plek, n.l. in de keuken.......Fijn weekend, en tot zaterdag 29 decemberAnna
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hallo lieve mensen,Heerlijk die site en E-mailadres. Bij deze will ik graag doorgeven dat ik voor 2008 de garantie kaart wil verlengen.Jullie zijn al jaren voor mij- zeker ook door de garantiekaart- een geweldig uitkomst en het belangrijkste : Mijnheer Teckel heeft het ook naar z'n zin.Tot morgen! Riet Frenckentekst
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tjaaaa... iets schrijven in het gastenboek. Maar hoe doe je dat, als je je kind aan huis voelt en de honden zich hond aan huis voelen? Want wat zijn we blij, dat we ooit bij jullie terecht zijn gekomen!!! Boy vindt het super bij jullie en Minka gaat eindelijk ook het licht zien!! Hahahaha. De honden krijgen alle goede zorg en komen heerlijk vermoeid en voldaan thuis na een dag bij jullie te zijn geweest!En inderdaad, handig de website, zodat ik veel anderen ook op jullie goede zorg kan wijzen.De verhalen aan de deur, blijven 'geheim'... Daar mag ieder zelf achter komen! Hahahaha! Maar het is altijd fijn te weten, dat je met wat voor soort vragen ook, je terecht kan bij jullie: hetzij over opvoeding, over gedrag of medische kanten. We geven met heel ons hart onze honden in jullie vertrouwde handen! We hopen nog lang van jullie te mogen genieten en te grappen en grollen aan de deur!Groetjes, Wendy Kris en hoofdrolspelers Boy en Minka
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hallo Rob, Marielle en Piet.Heel handig en leuk deze website.Hopelijk gaan jullie veel leuke foto's van de honden plaatsen , zodat we een beeld hebben van de dagelijkse gang van zaken.We weten dat Djambo en Thor zich altijd prima vermaken, en we hopen dan ook dat het duo "jut en jul"nog lang bij jullie mogen logeren.En ook ik vind het idee van een "smoelenboek zoals een voorganger opperde ërg leuk.Groeten Anna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hallo RoMa,Super zeg een eigen site, heel mooi gebouwd, geen op of aanmerkingen.Bij deze willen wij ook graag voor 2008 de garantiekaart.Een reactie voor het gastenboek:Volgens ons sinds 1997 of 1998 komt Jamie al bij jullie. En dit naar volle tevredenheid.Jamie vindt het ook super, want als we haar brengen, weet ze niet hoe gek ze moet doen om een brokje te krijgen.We zouden zeggen ga zo door en tot binnenkort.Groetjes John en Brigitte Nootenboom
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lieve baasjes van mijn Anouk, Jullie weten natuurlijk allang dat ik hartstikke gelukkig ben met jullie pension. Jullie doen het geweldig en geven de honden door jullie duidelijke regels ook een prima rustige plek om te verblijven.Aangezien Anouk een paar keer in de week bij jullie is, zie ik jullie ook zo vaak en het is heerlijk om steeds weer een stukje van jullie eigen opgewektheid te mogen meekrijgen. Ik wens jullie toe dat jullie het plezier dat jullie uitstralen met het pension nog heel lang zullen vasthouden. Groetjes, Nora uit Leidschendam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hallo Rob, Marielle, Sandra en Piet,Mooie informatieve website!!!Kan eindelijk iedereen die interesse heeft doorverwijzen naar de info, toppie!Wij hopen nog lang en met veel plezier en vertrouwen, een beroep op jullie te doen.Vertrouwen, zorg en plezier staan bij ons voorop, en dat heeft ROMA te bieden.Bedankt, succes en alvast fijne feestdagen, en een blaffend 2007!Groetjes Fam. Zuiderwijk, en een poot van Bataila. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hallo Mariëlle, Rob, Sandra en Piet,Ik kan natuurlijk niet uitblijven met mijn reactie als trouwe klant ;)Tessa vind het altijd even heerlijk bij jullie! En dat is voor ons een hele geruststelling! Als ons "kind" het naar haar zin heeft, dan hebben wij dat ook.Ik hoop dat jullie nog heel lang door gaan met deze geweldige manier van opvangen, heerlijk in huislijke sfeer, zonder hok!groetjes uit LeiderdorpPeter, Hanneke en natuurlijk Tessa ps misschien leuk om wat foto's op de site te plaatsen van de honden,een soort smoelenboek hahahaha
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gefeliciteerd met jullie duidelijke website.Ik weet nu eindelijk wat jullie telefoontijden zijn en dat er parkeergelegenheid aan de overkant is…. Onze Mexicaanse onruststoker Chac heeft sinds 2002 al 13x bij jullie gelogeerd en dat is alle keren erg goed gegaan.Ze ruikt altijd heerlijk naar shampoo als we haar weer ophalen.Ik kan iedere hondenbezitter een verblijf van zijn hond in Roma met een gerust hart aanraden.We hopen dat jullie nog heel lang blijven bestaan. Veel groeten en succes,Kitty en Robert uit Den Haag
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hallo Roma,Leuk dat jullie een website en email-adres hebben, maakt alles weer een stukje makkelijker.Tjago, onze chow chow, geniet volgens ons altijd van zijn verblijf bij jullie, ook al wil hij het liefst wegrennen, als hij jullie ziet.Tot de volgende keer, Trini & Hein Trimbos/Delft
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hallo lieve verzorgers,ik ben Noika en ik vind het onwijs leuk bij Roma, ik gil altijd keihard als ik weer wegga zó leuk heb ik het er gehad, ook zó leuk om met al die andere hondjes te spelen,ik wil ze allemaal kennen... waf gil.. blaf..lik en ook degroetjes van mijn baasje Wietske
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hi Fooks,Leuk jôh, eindelijk `n eigen site. Het word echt professioneel!En over het 5-sterrenhotel voor onze 4voeters.....niets dan lof. Toppie !!Keep up the good work, ik zou me geen raad weten zonder jullie ;) Big Hug,de ex van         ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Fijn, dat jullie nu ook via www.dierenpensionroma.nl te bereiken zijn!Veel succes! Groetjes van Yvonne.......het webmeisje.
Terug naar de inhoud